dinsdag 28 februari 2012

Urban Decay Primer Potion


Ken je dat? Dat je oog make-up in de "lijntjes" gaat zitten? Daardoor krijg je die lelijke/vettige streep door je oogschaduw heen wat je kunstwerk helemaal verpest. Al jaren gebruik ik allerlei producten om het "creasen" te voorkomen en tot nu toe heeft er niet veel/tot niets bij mij geholpen.


Het product wat goed werkt bij mij is die van Urban Decay primer potion. Ik heb deze ooit bij het Naked Palette ontvangen. Ook een prachtige make-up! 


De foto van mijn oog make up is net gemaakt. Dit is vanmorgen om 9.00 uur aangebracht en heb de hele dag geshopt + dat het regende en zie het resultaat?! Het is nu 20.00 uur en ik sta versteld! I love it!!


Hij is eventueel verkrijgbaar in de Sephora. De verpakking is vernieuwd aangezien de oude verpakking niet praktisch was.







vrijdag 24 februari 2012

Helemaal happy met mijn Ardell fake eye lashes!!! I love it!!

donderdag 23 februari 2012

Mijn eerste blog

Aloha make up freaks,


Aangezien ik een liefhebber ben van alle mooiste en nieuwste hebbe dingetjes in het paradijs van de make-up wereld wil ik graag beginnen met een blog.


Ik wil graag mijn ervaring met jullie delen!


Wat gebruik ik het liefst als foundation, mascara, glossjes, poeders enz, maar ook aan huidverzorgings producten. Ook ga ik jullie wat vertellen over Shellac! I love it!!


De passie en enthousiasme is er. Nu de rest nog!


Dit is een kort berichtje van mij... 


Ik houd jullie op de hoogte!


Wish me luck!


Liefs Karin